Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Vastgoedstyling Devi

Zonnebloem 25 Krimpen aan den IJssel 2925 EZ NL

Vastgoedstyling Devi

Verkoopstyling, woningfotografie en meubelverhuur

Verkoopstyling

Ieder huis heeft zijn eigen persoonlijke sfeer. Denk daarbij aan stijl, kleur en geur. Wel of geen kinderen, huisdieren, hobby's en verzamelingen. Zo leeft een ieder naar zijn of haar idee en zo hoort het natuurlijk ook. Om een woning te verkopen, is het juist niet handig om deze persoonlijke levensstijl tentoon te spreiden. Dit leidt enorm af. We verkopen immers ruimte en geen spullen. Als u de beslissing heeft genomen uw huis te verkopen, neem dan ook "afstand" van het huis. Onze verkoopstyliste kan u er alles over vertellen en met haar hulp wordt uw huis omgeturnd (veelal gewoon met uw eigen spullen) tot een marketingconcept. Want dàt is de kracht van verkoopstyling. Uw huis moet worden verkocht en liefst zo snel mogelijk. Voorkom verlagingen van uw vraagprijs, voorkom leegstand!

Verkort Consult

*

ca. 1 - 1½ uur

€ 95,-   

Basis Consult


ca. 2½ - 3 uur woning t/m 3 slk.

€ 190,- 

elke extra slaap-/werkkamer 

€ 30,-

Complete Styling


restylen woning per 4 uur

€ 275,-

restylen woning per dag

€ 495,-

Aanvullende werkzaamheden welke moeten worden uitgevoerd door vakmensen, zoals bijvoorbeeld een schilder of timmerman, zijn op basis van offerte. 

Woningfotografie

Na de restyling van uw huis is het verstandig om hier professionele foto's van te laten maken, zodat uw woning zo optimaal mogelijk kan worden getoond. Let wel, woningfotografie dient een reëel beeld van de werkelijkheid te geven, maar wel op een manier dat uw woning het best tot zijn recht komt. Wij zijn opgeleid in woningfotografie. De potentiële koper moet overtuigd worden om uw woning te komen bezichtigen. Alleen kijkers kunnen kopers worden! Zeker als uw woning al een tijd te koop staat, is het wellicht verstandig om nieuwe foto's te publiceren. (Let ook op andere seizoenen bijvoorbeeld.) Twijfelt u of uw foto's wel goed zijn? Een online analyse laten maken van uw reeds bestaande foto's is ook een mogelijkheid. Kosten daarvan bedragen € 25,-. Volgt hieruit een opdracht, dan worden de analyse-kosten hierop in mindering gebracht.

Fotopresentatie maken/aanleveren

20 - 25 foto's digitaal + CD € 150,- *

Meubelverhuur

Zowel voor modelwoningen van projectontwikkelaars als leegstaande woningen van particulieren is het mogelijk om een complete - of gedeeltelijke inboedel te huren (bijvoorbeeld alleen de woonkamer en 1 slaapkamer). Informeer naar de mogelijkheden en prijzen hiervoor. Ook werken wij met Cubiqz ! www.cubiqz.nl Een voordelige manier om uw woning te voorzien van kartonnen meubels die op de foto als echt lijken. Bankstellen en fauteuils met stoffen hoes.

Online styling advies

Voor de huizenverkopers ver buiten de regio, bestaat de mogelijkheid tot het geven van online verkoopstyling advies.

U stuurt digitaal uw foto's of verwijst naar de site waar uw foto's staan gepubliceerd. Binnen 3 dagen ontvangt u een uitgebreid online advies.

Online adviesrapport incl. prioriteitenlijst, kleuradvies en do's en don'ts € 150,-*

(bij een eengezinswoning incl. tuin)

Overige diensten welke wij u op aanvraag kunnen bieden zijn o.a.

• restylen kantoren, wachtruimtes etc.

• verkoop / verhuur accessoirepakketten

• uitponden woningen

• lezingen (evt. bij makelaar in huis)

• gastvrouw bij "open huis"

• 1 kamer restylen

• opruimservice

• personal shopping

• finishing touch (net voordat uw woning bezichtigd wordt)

• beoordeling /analyse reeds gepubliceerde woningfoto's op bijv. Funda/Jaap etc.

* Genoemde prijzen zijn consumentenprijzen incl. BTW, inclusief voorbereidingstijd en incl. reiskosten binnen een straal van 25 km rond Krimpen aan den IJssel. Daarbuiten € 0,29 p/km.

Op uw verzoek kunnen wij u onze uitgebreide prijslijst digitaal toezenden.